Online magazines

06 maart 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
hoe je douche kiezen
Bij de inrichting van een moderne badkamer is een douche onmisbaar. Maar kies je voor een inloopdouche of een cabine? Kan je zelf een douche plaatsen? Natuurlijk wel! In dit online magazine tonen we hoe.

BRICO Tip van de week: perfect een rechthoek uitzagen
 
Wil je je badkamer van kop tot teen vernieuwen? Dan is een inloopdouche een geknipte, moderne oplossing. Maar welk type heb jij nodig? Ga je voor een douchebak of een douchevloer? Welk type afwatering wil je? Lees hier meer.
Een inloopdouche verleent jouw badkamer een modern design en zorgt voor een eenvoudige toegang tot de douche. Met Qboard® producten is ook de inbouw van een inloopdouche heel eenvoudig.
Wie zijn atelier wil uitrusten voor houtbewerking, komt al snel bij de bovenfrees terecht. Je kan er snel, en met een mooi resultaat, houtverbindingen mee maken en cirkels of ronde gaten mee frezen. Lees hoe je ermee aan de slag gaat.
Een nieuwe badkamer kies je niet zomaar. Je wil er in de eerste plaats een functionele ruimte van maken, maar je wil die ook een persoonlijke touch geven. We reiken je enkele handvaten voor de optimale inrichting.
Een tv die netjes ophangt, als een kader aan de muur, dat is een ideaal. Dat ideaal wordt vaak verstoord door lelijke kabels. Je kan de kabels netjes wegwerken in de muur, maar wat doe je als je geen zin hebt om opnieuw te pleisteren?
Voor wie zijn zolder niet intensief gebruikt, en het niet ziet zitten om zijn dak te isoleren, is zoldervloerisolatie een budgetvriendelijke oplossing . We tonen hoe je dat zelf kan doen met minerale wol.
Heb je vrienden of familie die bouwen en verbouwen? Stel dan het gratis Dobbit online magazine aan ze voor en hou ze zo wekelijks op de hoogte van de laatste bouwtrends, materialen, gereedschappen en technieken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.