Online magazines

13 maart 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
Een cv-systeem op gas werkt met een condensatieketel. Maar hoe werkt zo'n ketel precies? Zijn er andere mogelijkheden dan aardgas? En waarom moet je letten bij de aanschaf van een dergelijk toestel? Je leest het hier.
Wil je thuis een nieuwe trap laten plaatsen of je oude trap vervangen? Een exemplaar met een inoxbasis biedt alvast een onderhoudsarme, strakke en robuuste oplossing. Ontdek hier waarom een inox trap een goede oplossing is.
Wil je de vloer van jouw garage afwerken of renoveren? Bekijk de klusvideo van Atelier Knauf en ontdek hoe je dat allemaal volledig zelf kunt doen.
In deze driedelige reeks vormen we een oude slaapkamer om tot een afgewerkte badkamer. We renoveren eerst grondig de ruimte en delen ze opnieuw in, waarna alle meubels en toebehoren kunnen worden geplaatst.
Je gras maaien kan op verschillende manieren. Vertel ons met welke grasmaaier jij rijdt en WIN een elektrische grasmaaier PowerMax™ 1400/34 van Gardena ter WAARDE van 126,95 EUR!
Bouw je een tuinhuis op van nul, dan heb je eerst een goede fundering nodig. Bij een lichte constructie zoals een tuinhuis, is een funderingsplaat doorgaans de beste optie. Lees hier hoe je die zelf kan gieten.
Het wordt stilaan lente, daarom stappen we in de nieuwe Dobbit de deur uit. We gaan rond onze woning aan de slag zodat we met het mooie weer in aantocht optimaal kunnen genieten onze terras, tuin en oprit.
STELLING VAN DE WEEK
Je huis proper houden is een constante strijd. Een centraal stofzuigsysteem kan dat makkelijker maken. Een dergelijk systeem neemt heel wat onhandigheden weg die je hebt bij het werken met een gewone stofzuiger. Zou jij de investering overwegen?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.