Online magazines

01 mei 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
ventilatie in vraag en antwoord
Wie bouwt of grondig renoveert, moet een ventilatiesysteem (laten) installeren. Maar waarom? Kies je voor een C+ of toch een D-systeem? Waarmee moet je rekening houden? In dit online magazine beantwoorden we enkele veelgestelde vragen.

BRICO Tip van de week: maak zelf een voedersilo
 
Welke ventilatiesystemen zijn er? Hoe rijm je ventilatie met energiebesparing en luchtdicht bouwen? Welke kanalen kies je? Wat houdt een onderhoud in? We overlopen 10 veelgestelde vragen over ventilatie.
Een parketvloer zwevend leggen, kun je gemakkelijk zelf doen. Je hoeft enkel te zorgen voor een vlakke ondergrond en daarna kun je met een geschikte ondervloer het parket vlot plaatsen door middel van het handige kliksysteem.
Vervolledig 7 vragen over hoe jij (ver)bouwt en geef inzicht in het circulair bouwen en wat dit voor u betekent. Iedereen maakt kans op een keramische barbecue ter waarde van 359 EUR.
Naargelang het materiaal dat je wil aanpakken met je haakse slijper, zijn er diverse soorten slijpschijven voorhanden. We overlopen ze in dit artikel en geven ook mee waarop je verder moet letten bij de aankoop van je schijven.
Wil je thuis een nieuwe trap laten plaatsen of je oude trap vervangen? Een exemplaar met een inoxbasis biedt alvast een onderhoudsarme, strakke en robuuste oplossing. Ontdek hier waarom een inox trap een goede oplossing is.
Tijdens de maand mei geniet je bij je bestelling van je EPDM-totaalpakket van een heerlijk flesje prosecco De Faveri. Vraag nu snel je offerte aan en start de lente klinkend op een nieuw EPDM-dak!
Je tuin heeft vast wel van die uitnodigende plekjes waar je even kan uitblazen bij lekker weer. Met de snoet in de zon of schaduw op een tuinbankje is het nog zo gezellig. Het leuke eraan is dat je zo’n bank heel makkelijk hebt gemaakt.
Het is ondertussen volop lente, daarom stappen we in de nieuwe Dobbit de deur uit. We gaan rond onze woning aan de slag zodat met het mooie weer in aantocht optimaal kunnen genieten onze terras, tuin en oprit.
STELLING VAN DE WEEK
Hout blijft een populair materiaal voor een tuinhuis, maar naast hout kan je ook kiezen voor tuinhuizen uit metaal, kunststof of composiet. Welk materiaal prefereer jij voor een tuinhuis?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.