Online magazines

15 mei 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
regenwater pompen in huis
Om het water van je regenput naar alle nodige toestellen en aftappunten te krijgen, heb je een pomp nodig. In dit online magazine zetten we de zaken waarop je moet letten bij aanschaf van een pompsysteem op een rijtje.

BRICO Tip van de week: opgekruld tapijt herstellen
 
Bij een regenwaterinstallatie heb je een pomp nodig om het regenwater in huis te krijgen. Het liefst nog een onderhoudsvriendelijk exemplaar met een omschakelmodule of droogloopbeveiliging. Maar wat is dat precies? Je leest het hier.
Met verse kruiden til je je kookkunsten naar een hoger niveau. Als je er plaats voor hebt, is het dus zeker de moeite waard om te investeren in een kruidentuin. En waarom niet eens op zoek gaan naar de meer vergeten soorten? We lichten er enkele uit.
Moet je een tuinhuisdak vervangen? Dan zijn dakplaten de meest voor de hand liggende optie. Nadat het oude dak is verwijderd, plaats je een onderdak. Daarop komen de platen te liggen. Lees hier hoe je bij elke stap precies te werk gaat.
Zo eenvoudig is slimme verlichting - met SMART+ wifitoestellen voor de tuin. Prachtig, kleurrijk en intelligent! Profiteer nu nog van een tijdelijke korting van 21%. Deze actie is exclusief voor de lezers van Dobbit Magazine! Bekijk het aanbod.
Hoe lang maait u uw gras? Heeft u al een robotmaaier? Waarom wel/niet? Beantwoord 4 snelle vragen en WIN een elektrische grasmaaier PowerMax™ 1400/34 van Gardena ter WAARDE van 126,95 EUR!
Omdat het verenigingsleven op een laag pitje staat en veel mensen wat meer vrije tijd hebben dan normaal, kruipen we massaal op de fiets. Leuk, als je fiets goed werkt tenminste. We tonen hoe je je fiets tiptop in orde zet.
Word nu Dobbit-abonnee en krijg onbeperkt toegang tot alle online plusartikels en video's op www.dobbit.be en ontvang ook de geprinte edities van Dobbit Magazine bij je thuis. Ontdek alle voordelen als abonnee!
STELLING VAN DE WEEK
Een tuinhuis zelf plaatsen is een haalbare kaart voor de geoefende doe-het-zelver, zeker met een zelfbouwpakket. Hoe heb jij het aangepakt?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.