Online magazines

27 mei 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
schilderfouten: hoe los je ze op?
Schilderen lijkt een van de meest eenvoudige klussen die er bestaan: je smeert gewoon wat verf uit op het oppervlak. Toch kan er heel wat mislopen. In dit online magazine overlopen we enkele vaak voorkomende fouten en wat je eraan kan doen.

BRICO Tip van de week: tools op een hellend vlak
 
Schilderen lijkt zo eenvoudig, toch kan er veel foutlopen. Vaak komt het erop aan om de ondergrond op de juiste manier voor te bereiden. Is er toch iets misgegaan, dan lees je hier wat de fout is, en hoe je het kan verhelpen of voorkomen.
Verwen vader met veel lees- en klusplezier. Schenk een abonnement op Dobbit inclusief digitale toegang, magazine en een verzamelmap. Bekijk hier de vaderdagacties.
Wil je je badkamer eens grondig aan te pakken? Dan kan je twee richtingen uit. Ofwel breek je alles uit en bouw je alles opnieuw op ofwel kan je met enkele kleine aanpassingen voor een nieuwe uitstraling zorgen. Wandpanelen zijn in dat opzicht perfect!
Wie zijn atelier wil uitrusten voor houtbewerking, komt al snel bij de bovenfrees terecht. Je kan er snel, en met een mooi resultaat, houtverbindingen mee maken en cirkels of ronde gaten mee frezen. Lees hoe je ermee aan de slag gaat.
Winter of zomer, om de temperatuur in je woning te regelen moeten alle puzzelstukjes kloppen: je thermostaat, je verwarmingssysteem en natuurlijk het toestel waarmee je voor sanitair warm water zorgt. We geven de mogelijkheden mee.
In of om het huis, in de garage of op het werk: er valt altijd wel een klus te klaren, hoe groot of klein die ook is. Met de WD-40 Fix-it Challenge heb je geen excuus meer om deze uit te stellen! Doe mee en maak kans op € 6.000,- klustegoed!
Van plan om je familie en vrienden terug in de tuin uit te nodigen deze zomer? Nog zo leuk wanneer je die zelf hebt ingericht met nieuwe, zelfgemaakte meubels! Lees hier meer en download de bouwplannen.
STELLING VAN DE WEEK
Welk materiaal je kiest voor een stenen hangt af van je budget, of het bij je woning past en je persoonlijke voorkeur. Ben jij van plan om een stenen terras aan te leggen of te laten aanleggen? Of heb je er al een liggen?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.