Online magazines

02 juni 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
Op een hellend dak zal je het vaakst dakpannen zien liggen. Hier overlopen we welke soorten dakpannen er allemaal mogelijk zijn voor een hellende dakbedekking. Ook zijn er daarnaast nog andere interessante opties.
Heb je geen inspiratie voor een vaderdagcadeau? Wij helpen een handje! Verwen vader met veel lees- en klusplezier. Schenk een abonnement op Dobbit inclusief digitale toegang, magazine en een verzamelmap. Bekijk hier de vaderdagacties.
We willen dat huishoudtoestellen zo lang mogelijk meegaan. Een waterverzachter maakt daarbij al een heel verschil, want die zorgt ervoor dat er geen kalk meer in je water zit. Er zijn vele soorten waterverzachters op de markt, hier kom je meer te weten over next-gentoestellen.
Last van leidingwater met veel kalk in jouw regio? Dat merk je als je huid of je toestellen zijn aangetast. Een waterverzachter biedt dan de oplossing. Maar in hoeverre is het bij jou nodig? Hoe plaats en onderhoud je zo'n toestel? Lees het hier.
Hoe ziet jouw voordeur eruit? Wanneer heb jij deze geplaatst of vervangen? Vervolledig 5 vragen en WIN een schroevendraaier of pannenset met een waarde tot € 100! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van je tijd!
Ben je nogal gesteld op je privacy en/of je veiligheid wanneer je in je tuin zit? Dan is een omheining de beste oplossing. Wij helpen je in dit artikel alvast op weg met enkele interessante mogelijkheden qua materialen.
STELLING VAN DE WEEK
Een koelkast en een diepvries zijn beide onmisbare zaken geworden in onze dagelijkse keukenhuishouding. Er bestaan dan ook voor beide toestellen heel wat verschillende modellen. Hoe pas jij deze toestellen in de inrichting van jouw woning in?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.