Online magazines

16 juni 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
Hoe je afvoeren onderhouden
Een verstopte afvoer of toilet, iedereen maakt het wel eens mee. Maar wat moet je dan doen? Je kan een aantal stappen doorlopen om de blokkage weg te werken. Lees meer in dit online magazine.

BRICO Tip van de week: een egaal lijmbed
 
Een verstopte afvoer of toilet, iedereen maakt het wel eens mee. Maar wat moet je dan doen? Je kan een aantal stappen doorlopen om de blokkage weg te werken. Zet om te beginnen je raam open en doe handschoenen aan.
Wil je zelf aan de slag gaan? Richt je werkplaats praktisch in met tools die je zelf kan maken, zoals een eigen werkbank, gereedschapsrek of houtopbergkar. Bestel nu je pakket van 7 bouwplannen (digitaal - pdf) en bespaar 50%.
Een tunnelserre is een must voor elke moestuinier. Daarin kan je tropische en mediterraanse planten kweken, of natuurlijk je eigen groenten! In de winkel kost een dergelijke serre snel duizend euro, terwijl je dat makkelijk kan maken met restmaterialen.
Een serre is een droom voor elke aspirant-moestuinier. Je kan over het algemeen kiezen voor een tunnelserre of een glazen serre. Zie je het zo groots niet? Dan is een moestuinbak iets voor jou. Lees er hier meer over.
Met automatisch tuinieren kan je heel wat tijd en werk uitsparen. Vervolledig 4 vragen en WIN een Startset MicroDrip voor bloembedden en moestuinen van Gardena ter WAARDE van 67,99 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd!
Onkruid concurreert met je kostbare sierplanten op het vlak van water, ruimte, zonlicht en voedingsstoffen. Ze overwoekeren alles en het lijkt onbegonnen werk om ervan af te raken. In dit artikel tonen we hoe je dat wel kan, én hoe je onkruid voorkomt.
STELLING VAN DE WEEK
Veel mensen kiezen ervoor om een douche te plaatsen in plaats van een bad. Toch heeft een bad ook zijn nut. Jonge kinderen wassen lukt makkelijker in een klassieke kuip. Bovendien zijn er ook genoeg mensen die er gewoon van houden om als ontspanning urenlang te weken. Welk bad heb jij?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.