Online magazines

26 juni 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
Water besparen hoeft niet met ingrijpende maatregelen gepaard te gaan. Alleen al door onze gewoontes hier en daar bij te sturen, is het mogelijk om tientallen liters water per dag te besparen. Hier vind je alvast een opsomming van kleine ingrepen die je doen besparen op je verbruik.
Krijg digitale toegang tot 2.000 Dobbit bouwinstructies en 800 instructievideo's en bespaar duizenden euro's op uw bouwprojecten. Profiteer nu van onze 1+2 actie.
Of je nu een houten, stalen, marmeren of betontrap hebt; NEWstairs biedt de perfecte oplossing voor traprenovatie of -bekleding. Ook maken ze mooie massief houten trappen. Kies jij ook voor een unieke NEWstairs trap? Jouw trap, hun vak!
Inbraken komen het hele jaar door vaak voor. Weet je dat dieven huizen uitkiezen waar ze zo weinig mogelijk werk aan hebben, dan besef je ook dat kleine ingrepen de veiligheid van je woning kunnen verhogen. We overlopen ze hier.
Heb je een tuin, maar weinig tijd om die te onderhouden? Vertrek je op vakantie en wil je dat je tuin er verzorgd blijft bijliggen? Met de Gardena smart App bedien je alle tools om de tuin te laten groeien en bloeien, ook al ben je aan de andere kant van de wereld.
Gipskarton, daar kan iedere doe-het-zelver mee aan de slag. Naden afwerken, dat valt mee, maar hoe zit het met de hoeken? In deze video bekijken we het van dichtbij.
STELLING VAN DE WEEK
Veel mensen kiezen ervoor om een douche te plaatsen in plaats van een bad. Steeds meer krijgen inloopdouches de bovenhand. Welke soort douche wil jij in jouw badkamer?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.