Online magazines

30 juni 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
Een hogedrukreiniger kan je gebruiken voor je terras, je muren of je wagen, maar er zijn een aantal aandachtspunten om in het achterhoofd te houden. En hoe onderhoud je je toestel? Je leest het hier.
Nog op zoek naar inspiratie voor de inrichting van je woning, je werkatelier of je tuin? Of wil je gewoon iets leuks maken voor je kinderen? Realiseer originele en eigentijdse klusprojecten met de Dobbit bouwplannen.
Tijdens het EK spelen de Rode Duivels voor jouw portemonnee. Hoe beter het resultaat, hoe meer cashback op je EPDM-dakbedekking we uitdelen.
Tuin- en buitenverlichting zorgen voor sfeer, mooie effecten én een verhoogde veiligheid. Maar welke soorten verlichting en lampen kies je en hoe stel je ze op in een plan? Hoe plaats je zelf buitenverlichting? In dit artikel helpen we je op weg.
Heb je geen tijd of zin om je houten gevel te onderhouden? Je kan de houtlook perfect nabootsen met een kunststoffen alternatief. Lees hier hoe je zelf een dergelijke gevelbekleding kan plaatsen in 8 stappen.
STELLING VAN DE WEEK
Veel mensen kiezen ervoor om een douche te plaatsen in plaats van een bad. Steeds meer krijgen inloopdouches de bovenhand. Welke soort douche wil jij in jouw badkamer?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.