Online magazines

25 augustus 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
hoe zelf een tuinpoort maken
Wie al eens een tuinpoort heeft gekocht, weet dat deze flink wat kan kosten, zeker als je zo’n mooi exem­plaar in hardhout wilt. Het is echter een ideale klus om zelf te doen. We tonen in dit magazine hoe je dat aanpakt.

BRICO Tip van de week: schoonmaken met perslucht
Wie al eens een tuinpoort heeft gekocht, weet dat die flink wat kan kosten, zeker als je zo’n mooi exem­plaar in hardhout wilt. Het is nochtans een ideale klus om zelf te doen, zeker als je een basiskennis hebt in houtbewerking.
Krijg 8 weken digitale toegang tot 2.000 Dobbit bouwinstructies en 800 instructievideo's voor maar 8 euro. Profiteer nu van het Dobbit kennismakingsaanbod!
Bespaar jezelf de kosten van een dakwerker en installeer thuis zelf je plat dak. Een offerte aanvragen, doe je vrijblijvend op de website. In nog geen week tijd kan de klus geklaard zijn, en is je plat dak voor tientallen jaren beschermd.
Een nieuwe vloer is liefst zo duurzaam en onderhoudsvriendelijk mogelijk. Combineer dit met een natuurlijke uitstraling en dan is een waterbestendig laminaat een goeie optie! Bekijk hoe we in een leefruimte met open keuken een kliklaminaatvloer plaatsen.
Er zijn een aantal sanitaire onderhoudsklussen die je makkelijk zelf kan doen. Het is bijvoorbeeld aangewezen om meermaals per jaar eens je waterkranen te inspecteren. Een verstopte afvoer of een doorlopend toilet kan je ook makkelijk zelf herstellen. Hoe? Dat lees je hier.
STELLING VAN DE WEEK
Het uitzicht van een plankenvloer in een woonkamer of slaapkamer blijft nog altijd zeer gegeerd. Tegenwoordig kan je daarin qua materialen heel wat kanten uit. Echt hout, laminaat, vinyl of zelfs tegels ... Wil jij een plankenvloer in je woning?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.