Online magazines

15 september 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
hoe strookfunderingen leggen
Om werkuren uit te sparen, kan je als zelfbouwer een groot stuk helpen bij het gieten van je funderingen. Handig dus om te weten hoe dat alles in zijn werk gaat. In dit online magazine leggen we uit hoe het in zijn werk gaat.

BRICO Tip van de week: ophangbare verfkwast
Zit je met een totaalrenovatie of nieuwbouwproject in het verschiet? Dan komen er funderingen aan te pas. Om werkuren uit te sparen, kan je als zelfbouwer daar een groot stuk bij helpen. Handig dus om te weten hoe dat alles in zijn werk gaat.
Vind alle bouwinstructies en instructievideo's die je nodig hebt om terug aan de slag te gaan bij Dobbit! Neem nu een abonnement vanaf 25 euro. Geniet een fikse korting en krijg er een geschenk bovenop.
Om een goed schilderresultaat te hebben, moeten je muren strak, egaal en glad zijn, en moet je dus plamuren. Het is een klus waar velen voor terugdeinzen. Met het Magic’ gamma van Toupret wordt het echter kinderspel.
Vervolledig onderstaande vragen en WIN een telescopische takkenschaar StarCut 410 plus van Gardena ter WAARDE van 126,99 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd!
Loskomende bezetting, afbladderende verf, vochtige plekken of schimmels in je kelder? Allemaal rode vlaggen die duiden op vochtproblemen. Die los je zo snel mogelijk op, maar niet elk middel kan grote vochtproblemen de baas. Ontdek een doeltreffende oplossing!
Als je met hout werkt, heb je twee keuzes: massief of plaatmateriaal. Massief hout komt rechtstreeks van de boom, plaatmateriaal wordt dan weer samengesteld door de mens. Daarin bestaan er echter nog verschillende soorten. In dit artikel lijsten we ze voor je op.
STELLING VAN DE WEEK
Wie de houtlook in zijn keuken wil brengen, kan tegenwoordig een waterbestendige laminaatvloer plaatsen of laten plaatsen. Heb of wil jij een laminaatvloer in je keuken?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.