Online magazines

21 maart 2020 Bouwen vol vertrouwen

slim omgaan met je elektriciteit
Zelfs al ben je geen kenner, vroeg of laat word je met je elektriciteitsinstallatie geconfronteerd. Daarom is het nuttig om een aantal basiszaken te weten. We sommen ze in dit onlinemagazine voor je op.

BRICO Tip van de week: hoe je verfrol correct bewaren
We kunnen onze dagen niet meer inbeelden zonder elektriciteit in huis. Het is dus nuttig om je installatie te begrijpen én om er doordacht mee om te gaan. Wij sommen de basiszaken en nuttige tips voor je op.
Zit je met een oude gevel je die opnieuw een nette en uniforme uitstraling wil geven? Dat kan je oplossen door die te kaleien met een kaleicementmortel en minerale silcaatverf. Bekijk in deze video hoe je daarmee te werk gaat.
Aan dakisolatie kan je niet meer onderuit. Er zijn grosso modo twee manieren: warm of koud. Maar wat betekent dat nu precies? En welke manier is nu juiste de beste voor jouw woning? Je leest er meer over in dit artikel.
Wil je je plat dak voorzien van dakbedekking? Dan heb je niet meer onmiddellijk de hulp nodig van een professional. Dankzij Easyroof krijg je al het materiaal op maat en met de nodige begeleiding kun je helemaal zelf beginnen.
Ben je nogal gesteld op je privacy of je veiligheid in je tuin? Dan is een omheining de beste oplossing. We helpen je op weg met enkele interessante mogelijkheden qua materialen, en geven mee hoe je zelf een omheining kan plaatsen.
De eerste Dobbit van het jaar is er! In dit dubbel nummer combineren we bouw- en renovatiewerken aan de woning met projecten voor in de tuin. Dankzij de theoretische kennis en praktische tips kan je nu ook zelf aan de slag.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.