Online magazines

28 maart 2020 Bouwen vol vertrouwen

Wat je zelf kan doen aan je auto
Wanneer er iets schort aan de auto, zijn we al snel geneigd om naar de garage te gaan. Dat is een gezonde reflex, maar er zijn ook dingen die je zonder uitgebreide kennis zelf kan doen. We overlopen ze in dit onlinemagazine.

BRICO Tip van de week: klemmen zonder lijmklem
Rammelt er iets aan je auto, dan ga je naar de garage. Je kan sommige zaken echter zelf doen, zoals een basisinspectie onder de motorkap, een band verwisselen, of een ruitenwisser vervangen. We leggen alles nauwgezet uit in dit artikel.
Asbest is gevaarlijk voor de gezondheid. Voorzichtig verwijderen en veilig afvoeren is dus de boodschap. We overlopen welke veiligheidskledij je nodig hebt, en hoe je de PBM's na de klus correct verwijdert.
Ramen rust je het best uit met een rolluik. Je kan zelf kiezen hoe donker je het binnen maakt, je zorgt voor privacy en je maakt het inbrekers moeilijker. In dit artikel geven we mee hoe je gewone rolluiken en voorzetrolluiken kan plaatsen.
Een verstopte afvoer of toilet; iedereen maakt het wel eens mee. Maar wat moet je dan doen? Je kan een aantal stappen doorlopen om de blokkage weg te werken - uiteraard met de nodige bescherming. We geven je 9 handige tips mee.
Je gebruikt uiteraard geen montagelijm voor knutselwerkjes en geen vloerlijm om te behangen. We sommen in dit artikel de 7 meest gebruikte lijmsoorten voor je op, en geven mee voor welke toepassing je deze types lijm gebruikt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.