Online magazines

11 april 2020 Bouwen vol vertrouwen

Hoe veilig in de hoogte werken

Moet je de dakgoten schoonmaken of je gevel reinigen? Dan doe je dat op een ladder of steiger. In dit online magazine geven we tips om veilig om te gaan met dergelijk materiaal

BRICO Tip van de week: boorsjabloon

 

De dakgoten schoonmaken, de gevel schilderen of enkele bomen snoeien. Het zijn klussen die moeten gebeuren, maar ze zijn geen gebroken arm of been waard. Werk dus veilig en lees onze tips om op de juiste manier te werk te gaan.
Bomen snoeien doe je op een veilige manier, en dat gaat zoveel gemakkelijker met een telescopische takkenschaar. Wil je dit beestje in jouw tuin? Maak kans om er een te winnen en vul onze vragenlijst in. Het neemt slechts 2 minuten in beslag!
Hoe kies je een keukenwerkblad? Wat is volkern? Wanneer kies je voor hout? Welke eigenschappen heeft natuursteen, zoals marmer of graniet? Is keramisch materiaal nu echt de trend? Allemaal vragen die we in dit artikel beantwoorden.
Een tegelvloer in huis heeft voordelen, maar ook nadelen. Zeker als hij niet goed is gelegd. Gelukkig kan je die eenvoudig renoveren met een decoratieve oplossing. Je krijgt zo een nieuw uitzicht voor de vloer, en er zijn nog meer voordelen.
De regenwaterput en benodigde wachtbuizen worden altijd tijdens de grondwerken voorzien. Om het water binnen te krijgen moet de pomp wel nog worden geïnstalleerd. Bekijk hier hoe dat in zijn werk gaat.
Geen kastdeuren zonder de juiste scharnieren. In dit artikel overlopen we welke types er zijn, hoe je ze monteert en hoe je ze bijregelt. We tonen ook hoe je een handig hulpstuk maakt om scharnieren in serie te monteren.
STELLING VAN DE WEEK

Voor een tuinhuis kies je het best een dakbedekking die tegen alle weersomstandigheden gewapend is, en liefst ook een die gemakkelijk zelf te plaatsen is. Welke soort dakbedekking zou jij op een tuinhuis plaatsen?
Maak je keuze.
 
Dakpanplaten
 
Dakshingles
 
Golfplaten
 
Kunstleien
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.