Online magazines

25 april 2020 Bouwen vol vertrouwen

Maak zelf je tuinmeubels
Om van je terras of tuin te genieten kan je een tuinset kopen in de winkel, maar het is uiteraard leuker om daar zelf de handen uit de mouwen voor te steken. In dit online magazine tonen we wat je zelf kan maken.

BRICO Tip van de week: voorkom splijtend hout
We zitten nog minstens een weekje in een semi-lockdown. Het ideale moment dus om je tuin of terras in te richten. Geef er een creatieve draai aan en maak zelf je tuinset of hangmat. Lees hier meer en download de bouwplannen.
Op zoek naar een renovatiepartner of een helpende hand bij het plaatsen van je nieuwe airconditionning of chauffage? Daarvoor kan je via online platformen vakmannen raadplegen, offertes opvragen en ze met elkaar te vergelijken.
Iedereen wil in frisse kleren rondlopen. Daarvoor heb je een goede wasmachine nodig die het liefst ook nog duurzaam is. We overlopen in dit artikel waarop je allemaal moet letten bij aankoop, gebruik en onderhoud.
Zit je met een beperkte opbouwhoogte en wil je het ruimtegevoel maximaal houden? Dan kies je het best voor een spanplafond. Bekijk hier hoe de plaatsing ervan verloopt, van voorbereiding tot afwerking.
Spanriemen worden vaak gebruikt door truckchaiffeurs om hun vracht vast te leggen. Ook voor jou kunnen ze van pas komen om veilig de baan op te kunnen, of om iets tijdelijk te fixeren. Met dit stappenplan ga je er correct mee om.
Vanaf maandag 27 april brengt Dobbit TV op elke schooldag educatieve uitzendingen voor de leerlingen in het technisch onderwijs. Deze worden gegroepeerd in 2 tijdsblokken van telkens 2 uur, 's ochtends en 's namiddags.
STELLING VAN DE WEEK

Online shoppen lijkt niet zo voor de hand liggend voor bouwmaterialen, toch kent de webshop bij heel wat ketens een groot succes, en zijn er zelfs al bedrijven die énkel online bouwmaterialen verkopen. Hoe schaf jij ze aan?

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.