Online magazines

09 mei 2020 Bouwen vol vertrouwen

Er zijn verschillende types warmtepompen, maar allemaal werken ze min of meer volgens hetzelfde principe: warmte onttrekken uit de omgeving. Een woordje uitleg bij de werking en antwoorden op enkele veelgestelde vragen.
Draai aan het rad en...win, win en win! Neem deel aan Brico's Rad van Fortuin en win € 90 korting bij aankoop van je volgende benzine grasmaaier of win een gratis robotgarage t.w.v. € 149 bij aankoop van je nieuwe robotmaaier.
Onvetten of een verflaag of -vlek verwijderen? Dan heb je een geschikt product nodig. Dergelijke producten gebruik je niet zomaar en er zijn er heel wat op de markt. We overlopen de meest courante, en geven mee hoe je ze veilig hanteert.
In een douchekamer mag niets ontbreken: een kast, een wastafelmeubel, en uiteraard een douchekraan en een douchewand. Hoe installeer je dergelijke zaken op een correcte manier? Bekijk hier hoe we een douchekamer inrichten.
Een efficiënte en ijzersterke bouwoplossing, binnen 5 werkdagen aan huis geleverd? Dakplaten.be maakt het waar, zodat jij snel aan de slag kan. Ontdek de talrijke stijlen en kleuren in de webshop.
Een lijmklem komt altijd van pas. Het leuke is dat je zo'n duurzame lijmklem zelf kan maken en zelfs upgraden. Deze 8 handige klemhulpstukken zullen zeker van pas komen tijdens al je hobby- of renovatieklussen.
STELLING VAN DE WEEK

Om optimaal van je tuin te kunnen genieten, is een terras onmisbaar. Je kan ermee de gedroomde overgang tussen huis en tuin maken en je woning oogt er groter mee. Is jouw woning voorzien van een terras?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.