Online magazines

13 mei 2020 Bouwen vol vertrouwen

Hoe je terras kiezen
Hoe je een terras legt hebben we bij Dobbit al meer dan eens getoond. Maar waarmee moet je rekening houden bij de keuze van je terras? Alles hangt af van hoeveel tijd je wil investeren in onderhoud, of het bij je woning past en persoonlijke voorkeur. Je leest er meer over in dit extra online magazine.
In dit artikel leggen we de verschillende materialen die je voor een terras kan gebruiken naast elkaar. We bekijken per materiaalsoort de voor- en nadelen, overlopen de plaatsingswijze en het hoe je het onderhoudt.
De look van hout zorgt voor een perfecte overgang tussen binnen en buiten. Die kan je snel, makkelijk, en met perfecte uitlijning bekomen zonder boren schroeven: enkel rails, planken met Grad groeven en indien nod geen terrasvoet. Dat is alles!
Leg je een terras aan in beton, natuursteen of keramiek, dan heb je een stevige stabilisélaag, een geschikt voegmiddel en idealiter een hechtbrug nodig. In het Knauf-gamma vind je beslist alles wat je nodig hebt!
Bestaat er iets stijlvollers dan een houten terras? Bij EXZO heb je de grootste keuze uit natuurlijke planken. Kies je voor het Europese hout met zijn charmante knopen of eerder voor het strakke tropische hardhout? Voor elk wat wils!
De juiste verharding kiezen voor je terras of oprit is niet makkelijk. Er bestaat dan ook zo veel. Wil je een onderhoudsvriendelijk materiaal met de look van natuursteen? Dan zijn keramische tegels vast iets voor jou. Waarom? Dat lees je hier.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.