Online magazines

16 mei 2020 Bouwen vol vertrouwen

Hoe duurzaam (ver)bouwen
Met alsmaar schaarser wordende grondstoffen, kunnen we tegenwoordig niet anders dan nadenken over verduurzaming van het bouwproces. In dit online magazine gaan we na wat dat zoals inhoudt.

BRICO Tip van de week: moeilijke ronding uitzagen
Er moet slim worden nagedacht over welke materialen er kunnen worden (her)gebruikt en hoe ze worden aangewend in het bouwproces. Tijd om te overlopen wat dat inhoudt, welke materialen geschikt zijn en hoe je daar zelf bij kan helpen.
Je bent op zoek naar een gemakkelijke manier om je tuin te bewateren volgens de noden van de planten en volgens jouw wensen? Vul deze vragenlijst in en maak kans op een Smart Control Set. Het neemt slechts 2 minuten in beslag!
Met zonnepanelen wek je veel elektriciteit op, maar verbruik je er slechts een fractie van. Met een thuisbatterij kan je dat percentage  aanzienlijk verhogen. Maar hoe werkt het? En welke voor- en nadelen zijn daaraan verbonden?
Steeds vaker wordt in een badkamer een douche geplaatst in plaats van een bad. Toch heeft een bad ook nog steeds zijn nut. Bekijk hier hoe een vrijstaand bad met kolomkraan wordt geplaatst, en hoe je een dubbel badkamermeubel plaatst.
Welke boormachine gebruik je voor welke klus? En voor welk materiaal is welke boor geschikt? We overlopen alles nauwgezet en geven ook algemene aandachtspunten en veiligheidstips voor het hanteren van je boormachine.
Nog op zoek naar een geschikt vaderdagcadeau? Zelf vader en wil je je kinderen een subtiele hint geven? Verwen vader (of jezelf) met veel lees- en klusplezier en schenk een abonnement op Dobbit Magazine samen met een leuk geschenk.
STELLING VAN DE WEEK

Elke Dobbitlezer beschikt vast wel over minstens één (schroef)boormachine en gebruikt die ook graag zo vaak mogelijk! Er zijn echter verschillende types. Welk type machine mis jij het meest in je collectie?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.