Online magazines

23 mei 2020 Bouwen vol vertrouwen

Hoe je werkatelier inrichten
Voor al je bouw- en verbouwwerken en je klussen heb je uiteraard een plek nodig, al is het maar om je materiaal en je hulpstukken weg te bergen. In dit online magazine geven we 10 zaken mee die daarin niet mogen ontbreken.

BRICO Tip van de week: hoe correct een muur verven
Heb je de ruimte voor een atelier? Dan ben je vast ook handig. Maak van die handigheid gebruik om je eigen werkplaats in te richten. Maak bijvoorbeeld je eigen werkbank, gereedschapsrek of zelfs je eigen paneelzaag.
Het juiste ventilatiesysteem kiezen en plaatsen lijkt misschien een hele opgave, maar met Solyd kan je perfect zelf aan de slag. Kies je systeem en Solyd helpt je bij de voorbereiding en uitvoering. Hoe dat precies verloopt lees je hier.
Bezig met het aanleggen van je sanitair, maar je zit ergens vast? We hebben voor jou enkele veelgestelde vragen over het plaatsen van sanitair gebundeld, zo hoef je niet te ver te zoeken voor je verder aan het werk kan.
Asbest werd vroeger in heel veel materialen verwerkt, vooral in dakbekleding. In dit artikel overlopen we hoe en waar je asbest kan herkennen, wat je nodig hebt om veilig asbest te verwijderen en hoe je asbest secuur kan afvoeren.
Metselen doe je niet zomaar. Er gaat een hele voorbereiding aan te pas. Welke stenen ga je gebruiken en hoeveel? Welke materiaal heb je nodig? Of ga je liever stenen verlijmen? Je leest er allemaal meer over in dit artikel.
Een kar op wielen. Een uitvinding uit de oudheid die nog steeds zijn nut bewijst. Maak een exemplaar uit resthout zodat het quasi niets kost. Én je hebt steeds een hulp bij de hand om je klusmateriaal of zware objecten te verplaatsen.
STELLING VAN DE WEEK

Door corona zaten we massaal in ons kot, en je moet je dan met iéts bezighouden. Voor de ene is dat al moeilijker dan voor de ander, maar de gemiddelde Dobbitlezer kan uiteraard snel zijn tijd opvullen. Heb jij meer geklust tijdens de lockdown dan anders, of net niet?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.