Online magazines

30 mei 2020 Bouwen vol vertrouwen

Hoe een terrasoverkapping kiezen
Met een terras geniet je nog meer van je tuin dan zonder. Een terrasoverkapping geeft daar nog een extra dimensie aan, zodat dat genot langer kan duren dan enkel tijdens de zomermaanden. Meer daarover in dit online magazine.

BRICO Tip van de week: maak zelf een boorstandaard
Een terras in de zomer is het zoete genot, maar het weer - te warm of te nat - kan roet in het eten gooien. Met een overkapping kan je er alvast meer van genieten. Lees hier waarop je moet letten bij de aankoop, en hoe je er zelf een plaatst.

Bestel nu de Spaanse topwijn ARDAL Tradicion DO Ribera del Duero 2018:
Als Dobbitlezer kan je dit exclusief wijnpakket bestellen voor slechts € 53,94.*

6 flessen - winkelwaarde: € 89,94
Gratis transport vanaf 2 dozen
via kortingscode PMG598
* op=op!

Nog op zoek naar een effectieve manier om je planten te bewateren wanneer je niet thuis bent? Of wil je gewoon op je gemak zijn? Dan is een micro-dripsysteem iets voor jou! Vervolledig deze vragenlijst en win een startset voor jouw tuin.
Schilderen lijkt zo eenvoudig, toch kan er veel foutlopen. Vaak komt het erop aan om de ondergrond op de juiste manier voor te bereiden. Is er toch iets misgegaan, dan lees je hier wat de fout is, en hoe je het kan verhelpen of voorkomen.
Onkruid concurreert met je kostbare planten op het vlak van water, ruimte, zonlicht en voeding. Ze overwoekeren alles en het lijkt onbegonnen werk om ervanaf te raken. Lees hier hoe je dat wel kan, én hoe je onkruid voorkomt.
Nog op zoek naar een geschikt vaderdagcadeau? Zelf vader en wil je je kinderen een subtiele hint geven? Verwen vader (of jezelf) met veel lees- en klusplezier en schenk een abonnement op Dobbit Magazine samen met een leuk geschenk.
STELLING VAN DE WEEK

Onkruid, we willen er allemaal zo snel en gemakkelijk mogelijk vanaf, maar toch is het daar ieder jaar terug en moet het weer weg! Is de mechanische manier (met bv. een hak of schoffel) volgens jou de beste manier, of pak jij het anders aan?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.