Online magazines

06 juni 2020 Bouwen vol vertrouwen

Hoe je hout behandelen
Een houten schutting, tuinhuis, terras of meubel, allemaal goed en wel, maar je wil het ook zo lang mogelijk mooi houden. Dan moet je het behandelen. In dit online magazine geven we mee welke producten je kan gebruiken en hoe je ze toepast.

BRICO Tip van de week: altijd recht zagen
Hout blijft voor verschillende toepassingen, zowel binnen als buiten een populair materiaal. Wil je jouw hout mooi houden, dan moet je het wel op een degelijke manier beschermen. Waarmee? Hoe ga je te werk? Je leest het hier.
Nog op zoek naar de geknipte oplossing om je spullen weg te bergen? Maatkasten zijn het antwoord. Weinig tijd om van nul alles te verzagen, in elkaar te steken, te schilderen ...? Dan biedt Maatkasten Online de oplossing.
Als je opnieuw wil schilderen of behangen, dan moet het pleisterwerk onberispelijk zijn, wil je een mooi resultaat. Lees verder om te weten hoe je zowel de kleinste als de grootste beschadigingen in je pleisterwerk zelf herstelt.
Wil je je plat dak voorzien van dakbedekking? Dan heb je niet meer onmiddellijk de hulp nodig van een professional. Dankzij Easyroof krijg je al het materiaal op maat en met de nodige begeleiding kun je helemaal zelf beginnen.
Zomer betekent warme temperaturen, maar ook tal van insecten. Wil je liever niet onder de muggenbeten staan? Dan komt een vliegenraam goed van pas. We tonen hoe je dat gemakkelijk zelf kan maken van hout én van metaal.
Nog op zoek naar een geschikt vaderdagcadeau? Zelf vader en wil je je kinderen een subtiele hint geven? Verwen vader (of jezelf) met veel lees- en klusplezier en schenk een abonnement op Dobbit Magazine samen met een leuk geschenk.
STELLING VAN DE WEEK

In de zoektocht naar een geschikte klopboormachine moet je met verschillende zaken rekening houden. Zo is de keuze voor een apparaat op snoer of op batterij veelbepalend (de kracht, gebruiksgemak ...). Wordt jouw volgende machine een op batterij?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.