Online magazines

24 februari 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
een muur behangen van a tot z
Heb je ergens een muur of een nieuwe voorzetwand geplaatst? Dan kan je daar met decoratief behang een echte eyecatcher van maken. We gidsen je in deze nieuwsbrief nauwgezet door deze klus.

BRICO Tip van de week: grote constructies klemmen
Het voordeel van behangen is dat je met een relatief beperkt budget en in een mum van tijd een volledige kamer een nieuwe, frisse look kan geven. Lees hier alles over de soorten behang, waarop je moet letten bij aankoop én natuurlijk, hoe het behangen zelf in zij werk gaat!
Meet het vocht in hout, vloeren, muren, beton en andere bouwmaterialen. Ontvang nu GRATIS deze digitale vochtigheidsmeter van Futech bij een Dobbit-abonnement.
Hoe handig is het om te kunnen klussen zonder kabels die in de weg liggen? Gereedschappen met krachtige accu's maken dit perfect mogelijk. Wil je nog efficiënter werken? Gebruik dezelfde accu voor meerdere soorten toestellen.
Op zondag 28 april is het zover! Dan vindt Dobbit Demodays plaats in de Brabanthal, Leuven! Beleef live en non-stop demonstraties van gereedschappen, machines, materialen en technieken. Registreer jouw GRATIS bezoek!
De mooiste schrijnwerk- en interieurbouwprojecten van België zijn gebundeld in een luxueuze uitgave. Een echte must-have voor wie bouw- of verbouwplannen heeft. Laat je inspireren voor jouw komende projecten!
Ventilatie is tegenwoordig een verplichting bij nieuwbouw en ingrijpende renovaties, maar welke systemen zijn er? Hoe rijm je ventilatie met energiebesparing en luchtdicht bouwen? Welke kanalen kies je? We overlopen enkele veelgestelde vragen.
STELLING VAN DE WEEK
Zonneboilers en warmtepompboilers kennen tegenwoordig een opmars. Maar hoe zorg jij thuis voor sanitair warm water?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.