Quantore

Quantore: al 100 jaar sterk in kantoorartikelen

Passie voor kantoorartikelen, dat is wat de meer dan 400 leden binnen de coöperatie Quantore verbindt. Al 100 jaar verzorgen ze de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor aan gesloten leden. Speciaal voor de Belgische markt heeft Quantore een brede selectie artikelen in het assortiment. Denk aan postzegels en producten met AZERTY toetsenbord.
Maar er is nog meer! Quantore biedt uitgebreide pakketten op het gebied van e-commerce, waaronder verrijkte data en (Franstalige) content, marketingdiensten en adviesverkoopprijzen. Zo staan zij samen met u sterk in de markt.
Meer weten? Quantore ontmoet je graag tijdens de Paper Show 2020. En omdat zij hun 100e verjaardag graagsamen met jou vieren, ben je in hun stand aan het juiste adres voor de leukste beurs- en winacties! Je vindt Quantore op standnummer 8.4.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.