ERA vernieuwt ‘Total Cost of Ownership’ calculator

Gemakkelijk leasemogelijkheden en bedrijfsmodellen vergelijken

Sinds 2015 biedt ERA de mogelijkheid om hun ‘Total Cost of Ownership’ (TCO) calculator te gebruiken. Dat instrument is speciaal ontworpen om de werkelijke kosten van apparatuur beter te kunnen beoordelen door de totale economische waarde van de investering te berekenen. Het doet dat onder andere door een vergelijking te maken tussen de kosten van aankoop en die van huur. Vandaag heeft de calculator meer dan 1.000 regelmatige gebruikers, die gelijkmatig verdeeld zijn over aannemers (eindgebruikers), verhuurbedrijven en fabrikanten van apparatuur.
Nu heeft ERA een nieuwe versie van zijn TCO-calculator gelanceerd. De scope is aangevuld met lease-opties, meer bepaald operationele en financiële lease. Ook de risicofactoren die zijn verbonden met de werking en het beheer van bouwmachines werden toegevoegd. Daarnaast werd de gebruikersinterface volledig vernieuwd. Gebruikers kunnen nu verschillende parameters aanpassen en visualiseren om alle bedrijfsmodellen in een keer te vergelijken.
Het zogenaamde LBR-project (‘lease’ versus ‘buy’ en ‘buy’ versus ‘rent’) is ontwikkeld met de hulp van een financieel expert op het gebied van leasing en met de input van de belanghebbenden bij de apparatuur. De nieuwe versie van de calculator is gebaseerd op de resultaten van het LBR-project.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.