Met de juiste plakspaan kan je elke plamuur aan

Goed gereedschap moet altijd kwaliteitsvol zijn

Plakspaan
Plakspanen onderscheiden zich van elkaar door twee zaken: de handgreep en de afmeting van het blad. Ook de manier waarop het blad aan de handgreep is bevestigd, is een onderscheidend kenmerk voor de professional

De plakspaan is een onmisbaar stuk gereedschap waar elke schilder en decorateur mee vertrouwd is. Plakspanen behoren tot de familie van de strijkborden. Net als die strijkborden bestaan ook plakspanen uit een handgreep en een zool of blad. Plakspanen zijn perfect geschikt voor het gladstrijken van deklagen. Globaal gezien kun je er pleister mee aanbrengen en plamuur mee gladstrijken. Ze zijn bovendien geschikt om trendy producten zoals tadelakt, mortex, béton ciré en stucwerk aan te brengen. Ze zijn dus ook geschikt voor plamuur op basis van kalk of klei. Maar hoe kies je een plakspaan? Waar-op moet je letten? Waaruit bestaat het aanbod? Hoe gebruik je die correct?

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.