Online magazines

19 juni 2021 Bouwen vol vertrouwen

5 vragen over screens beantwoord
Om aan een goede temperatuurregeling te doen in je woning, is een goede zonwering onmisbaar. Met screens zorg je alvast voor een goede oplossing. Lees er meer over in dit online magazine.

BRICO Tip van de week: altijd gebruiksklare lijm
 
Screens of doekzonwering hebben het grote voordeel dat je op warme dagen niet in een donker huis hoeft te vertoeven, maar toch steeds daglicht binnenkrijgt. In dit artikel geven we mee waarom deze interessant kunnen zijn als zonwering voor je ramen.
Digitale toegang tot 2.000 bouwinstructies en 800 instructievideo's is een onmisbare basis om te bouwen en verbouwen. Met deze kennis op zak bespaar je duizenden euro's.
Een zwembad in de tuin is een gegeerd goed voor velen, maar niet iedereen heeft er de ruimte of het budget voor. Het gaat inderdaad om een ingrijpende installatie waar veel bij komt kijken, maar er zijn ook budgetvriendelijke oplossingen. Lees er hier meer over.
Je gebruikt uiteraard geen montagelijm voor knutselwerkjes en geen vloerlijm om te behangen. We sommen in dit artikel de 7 meest gebruikte lijmsoorten voor je op, en geven mee voor welke toepassing je deze lijmen gebruikt.
Oeps! Ja, daar heb je ‘t al – een vlek op je witte muur. Zie die nu maar eens weg te krijgen. Er zijn heel wat huis-, tuin- en keukentips voor te vinden, maar welke middelen klaren de klus nu eigenlijk écht? Dobbit tv deed de test.
STELLING VAN DE WEEK
Veel mensen kiezen ervoor om een douche te plaatsen in plaats van een bad. Toch blijft een bad ook zijn nut hebben, als is het maar om te kunnen ontstressen. Welk bad zou jij graag zien in je volgende badkamer?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.