Online magazines

23 januari 2021 Bouwen vol vertrouwen

hoe je voordeur renoveren
Wil je dat je woning er goed uitziet vanaf de stoep? Dan is een onberispelijke voordeur belangrijk. In dit online magazine gaan we na hoe je die kan renoveren en hoe een nieuwe voordeur wordt geplaatst.

BRICO Tip van de week: orde in je keukenlade
De Engelstaligen gebruiken de term "curb appeal" om aan te duiden of je huis vanaf de stoep aantrekkelijk is. De voordeur speelt een belangrijke rol. We tonen hoe een nieuwe wordt geplaatst en hoe je je bestaande voordeur een nieuwe look geeft.
Dankzij Easyroof kun je zelf je plat dak voorzien van EPDM-dakbedekking. Je krijgt al het materiaal op maat en met de nodige begeleiding kun je helemaal zelf beginnen. Ook wie helemaal geen ervaring heeft.
De wastafel staat meestal centraal op een badkamermeubel. Het is dus belangrijk dat die wastafel voldoet aan je comfort en stijl. We tonen hoe je de perfecte wastafel kiest voor jouw badkamer, en hoe je een wastafelmeubel zelf kan plaatsen.
Of het nu overschotten zijn van vorige klussen met hout, of als je ergens wat resthout op de kop kan tikken, zoals oude paletten, je kan er altijd nog wel iets mee. Bekijk hoe je er zelf een hippe salontafel mee kan maken.
Een lijmklem komt altijd van pas. Het leuke is dat je zo'n duurzame lijmklem zelf kan maken en zelfs upgraden. Deze handige klemhulpstukken zullen zeker van pas komen tijdens al je hobby- of renovatieklussen.
In de nieuwe Dobbit magazine proberen we op verschillende manieren onze woning te verbeteren. Van metselwerken tot kastscharnieren  tot de wasmachine, het komt allemaal aan bod.
STELLING VAN DE WEEK:
Garagepoorten bestaan in drie uitvoeringen, waarvan de sectionaalpoorten tegenwoordig steeds meer voorkomen. Ben jij bereid om je garagepoort te vervangen door een sectionaalpoort?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.