Online magazines

18 september 2021 Bouwen vol vertrouwen

Lassen is zeker niet voor iedereen weggelegd. Toch zijn lasposten toegankelijker dan je denkt. Om te lassen moet je wel voorbereid zijn. We overlopen wat je allemaal nodig hebt ter bescherming en waarop je moet letten in de praktijk.
In deze nieuwe Dobbit helpen we je op weg bij de volledige renovatie van je badkamer. Ben je van plan om veel zelf te doen? Neem er dit nummer zeker bij! Dobbit toont hoe je de renovatie van a tot z uitvoert.
In België zijn badkamers gemiddeld zo’n 8 m² groot. Maar hoe ga je te werk als je slechts de helft van die ruimte ter beschikking hebt? Een kleine badkamer is niet altijd simpel. Je wil comfort en design combineren. X²O Badkamers verklapt hoe.
Annabelle haar oude tuinset is aan vervanging toe. Ze heeft het wel voor steenkorven, maar wil niet zomaar een steenkorf aan het terras. We maken een houten tuinbank met een onderstructuur van steenkorven.
Vervolledig onderstaande vragen en WIN een Accu Medium drukreiniger AquaClean 24/18 V P4A solo van Gardena ter WAARDE van 139,99 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van uw tijd!
Een kamer inrichten of herinrichten betekent ook slim omgaan met ruimte. De geknipte manier om spullen op te bergen is met kasten op maat van de ruimte. Dergelijke kasten kan je makkelijk zelf maken, of laten maken en zelf in elkaar steken.
STELLING VAN DE WEEK
Wie de houtlook in zijn badkamer wil brengen, kan tegenwoordig een waterbestendige laminaatvloer plaatsen of laten plaatsen. Heb of wil jij een laminaatvloer in je badkamer?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.