Online magazines

11 juli 2020 Bouwen vol vertrouwen

Welke houtsoort heb je nodig?
Hout komt in talloze maten en soorten voor, maar welke soort gebruik je nu het best voor jouw specifieke klus? We helpen je op weg en lijsten in dit onlinemagazine de meest voorkomende houtsoorten voor je op, en geven mee waarop je moet letten bij aankoop.

BRICO Tip van de week: nooit meer roestig gereedschap
Wie klust, kan niet om hout heen, zij het nu voor binnen of voor buiten. We lijsten de meest courante types met hun specifieke eigenschappen voor je op, en geven mee waarop je moet letten bij de aankoop en de bescherming ervan.
Moet je schuren, zagen, slijpen, polijsten en schrapen? Kies dan voor één machine in plaats van vijf. Met deze tool heb je een krachtig universeel systeem vast die dat alles en nog meer kan, zowel op accu als met snoer. Ontdek de MultiMaster.
Je kan niet alles met de handzaag aanpakken. Dikke balken voor de dakconstructie, dat vals wandje, op maat, plinten in verstek zagen? Elektrische tools bieden meer soelaas. Even een woordje uitleg bij elk type.
Je bent op vakantie of je hebt weinig tijd om je tuin te onderhouden? Er zijn tegenwoordig slimme manieren om te voorkomen dat je planten verdorren en je gazon verwildert. We overlopen enkele handigheden die het je gemakkelijk kunnen maken.
Niemand kan zonder toilet in huis. Maar waarom zou je nu voor een staand, dan wel een hangend of inbouwtoilet kiezen? En is het haalbaar om zelf een toilet te plaatsen? We vertellen je er alles over in dit artikel.
Een terras in natuursteen is tijdloos mooi, maar soms kan je de tegels niet lijmen. Dat is bijvoorbeeld zo als je een dakterras aanlegt, of als je natuursteen op beton wil leggen. In die gevallen kun je tegeldragers gebruiken.
STELLING VAN DE WEEK:
Bouwen en renoveren doe je niet zomaar. Zeker als je zelf iets wil doen, is het handig om je eerst te informeren over hoe je het precies aanpakt. Maar ook als je niet weet welk materiaal je nu moet kiezen voor die gevel mee te bekleden, is Dobbit uiteraard de beste hulp!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.