Online magazines

19 september 2020 Bouwen vol vertrouwen

hoe je cv-installatie kiezen
Comfortabel wonen kan je niet zonder degelijke verwarming. Een centraal verwarmingssysteem kies je dan ook niet zomaar. In dit online magazine bekijken we hoe een dergelijk systeem werkt.

BRICO Tip van de week: nooit meer te diep boren
Een centraal verwarmingssysteem kiezen is vrij complex. Ga je voor een warmtepomp of ketel? Wat zal er de meeste besparing opleveren? … We zetten even alle gangbare verwarmingssystemen op een rij, met hun voor- en nadelen.
Op reis vertrekken of een avondje stappen doe je pas met een gerust hart wanneer je weet dat niemand je woning ongewenst binnen kan. Je beschermt je woning dus het best zo goed mogelijk tegen inbraak. Bekijk hier hoe je dat doet.
Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een inductiekookplaat, maar ook ouwe getrouwe gaskookplaten hebben hun voordelen. We vergelijken de verschillende types voor jou, en tonen hoe je er zelf een inductiekookplaat plaatst.
Je wil je fiets niet buiten laten staan, maar je hebt niet veel plaats in je garage om je fiets te stallen? Dan kan dit compact fietsenrek wel de oplossing zijn voor jou. Bekijk in deze video hoe het systeem in elkaar zit en hoe je het zelf kan namaken.
Het tijdstip om te snoeien en de snoeitechniek hangt af van de plant. Hoe dan ook heb je degelijk materiaal nodig. We overlopen wat er zoal is. En je snoeiafval moet je ook kwijt kunnen, dus gaan we ook dieper in op het nut van hakselaars.
In het nagelnieuwe Dobbit magazine verhelpen we veel voorkomende problemen of lossen we specifieke situaties op. Daarnaast pakken we terug enkele grote en kleine werken aan.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.