Online magazines

24 oktober 2020 Bouwen vol vertrouwen

oplossingen voor akoestische isolatie
Er bestaan heel wat thermische isolatie-oplossingen die ook een degelijke akoestische isolatie bieden. In dit online magazine bekijken we waarom akoestisch isoleren een goed idee is, en hoe je het aanpakt.

BRICO Tip van de week: DIY halloweendecoratie
Met isolatie kan je je woning niet alleen thermisch, maar ook akoestisch isoleren, om een vaak onderschat probleem op te lossen:  geluidshinder. Zowel voor vloeren, wanden als daken bestaan er echter verschillende oplossingen.
Er gebeuren jaarlijks meer dan 10.000 ongevallen met chemische producten. De meest ernstige ongevallen gebeuren met producten voor doe-het-zelvers. We verzamelen enkele tips voor de meest gebruikte producten.
Ook al zijn chemische producten vrij te koop, dat maakt ze niet minder gevaarlijk. Voor je aan de slag gaat, lees altijd het etiket. Want lezen voor gebruik kan levens redden! Zit je toch nog met een vraag? Raadpleeg dan onze kluslijn!
Is je plafond aan opfrissing toe? Dan heb je doorgaans twee opties: schilderen of behangen. Of misschien moet je je plafond terug van nul heropbouwen? Wij geven alle stappen mee die je moet doorlopen voor het perfecte eindresultaat.
WD-40 Multi-Use Product is een alombekend begrip. Het beschermt metaal tegen roest, maakt vastzittende onderdelen los, verdringt vocht en smeert nagenoeg alles. De nieuwe Flexible-uitvoering maakt dat alles nog een stuk makkelijker!
Je kan het onderscheid maken tussen enkelpolige en dubbelpolige schakelaars, maar daarnaast bestaan er ook wissel- en kruisschakelaars. We verduidelijken deze begrippen en geven telkens mee hoe de aansluiting gebeurt.
STELLING VAN DE WEEK:
Wanneer we in het geval van een badkamerrenovatie geen plaats hebben voor een bad en een douche, trekt het bad steeds meer aan het kortste eind, en gaan we eerder voor een douche kiezen. Welke van de twee geniet bij jou de voorkeur? Of is er bij jou plaats voor beide?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.