Online magazines

31 oktober 2020 Bouwen vol vertrouwen

egaliseren: wat, hoe en waarom?
Als je je vloer wil vernieuwen, moet je vertrekken van een egale ondergrond, wil je narigheid voorkomen met je nieuwe vloerbedekking. In dit online magazine geven we mee hoe je het geschikte product kiest en hoe je te werk gaat.

BRICO Tip van de week: opbergtip voor de keuken
Je wil je vloer aanpakken, maar weet niet of het mogelijk is om een perfect vlakke nieuwe vloerbedekking te plaatsen? Dan biedt egaliseren altijd een oplossing. Maar wat is dat precies? Hoe doe je het? Wat heb je allemaal nodig?
Een parketvloer geeft een mooie en natuurlijke uitstraling aan je ruimte. Traditioneel wordt zo'n parket op de ondervloer verlijmd, omdat dat een aantal voordelen geeft ten opzichte van een zwevende plaatsing. Bekijk hier hoe dat verloopt.
Je bent bezig met elektriciteit leggen en je kan niet verder? Als zelfbouwer kan je niet alles weten ... Wij bundelen daarom speciaal voor jou enkele veelgestelde vragen over het leggen van elektrische leidingen.
Ook bij de doe-het-zelver die zijn oude tapijt- of vinylvloer wil vernieuwen gebeurt al eens een ongeval met een chemisch product. Lijmverwijderaars zijn gevaarlijk als je ze niet juist hanteert! Met deze tips vermijd je ongevallen.
Een kelder maak je best langs buiten waterdicht wanneer je hem zet, maar dat gebeurt niet altijd. Een kelder die niet goed is afgedicht, is - zeker in regenachtige periodes - een gemakkelijk doelwit voor grondwater. We geven enkele oplossingen.
Het Zelfbouwhuis is bijna afgewerkt, dus is het tijd voor enkele noodzakelijke controles. We tonen je hoe een luchtdichtheidstest verloopt en wat daar allemaal bij komt kijken. Daarnaast wordt ook de riolering gekeurd.
STELLING VAN DE WEEK:
De meesten onder ons hebben een gas-of mazoutketel in huis om te verwarmen, maar de laatste jaren maken hernieuwbare systemen een opmars. Verwarm jij jouw woning met een fossiele brandstof?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.