Online magazines

14 november 2020 Bouwen vol vertrouwen

Water is een basisessentie. Het is dan ook belangrijk om te weten hoe je sanitaire voorzieningen zijn opgebouwd en hoe je je verbruik optimaliseert. We sommen daarom enkele basiszaken en nuttige tips voor je op.
Ben je die occasionele lekken beu? Wil je jouw badkamer in een nieuw jasje steken? Opteer dan voor een naadloze badkamer bekleed met polyester. Leer hier alles over de duurzame slijtvaste badkamer van jouw dromen!
We kampen al enkele jaren met warme en natte winters, maar dat sluit niet uit dat (extreme) vrieskou nog steeds mogelijk is en je woning kan aantasten. En dan rust je die beter vooraf goed uit, voorkomen is immers beter dan genezen!
Er gebeuren jaarlijks meer dan 10.000 ongevallen met chemische producten. De meest ernstige ongevallen gebeuren met producten voor doe-het-zelvers. We verzamelen enkele tips voor de meest gebruikte producten.
Voor de bekleding van een wc hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden – neem Qboard® quick-montageset. Het prefabsysteem beschikt al over passende gaten voor de wc-aansluitingen en is met een paar handgrepen gemonteerd.
Niets zo knus als een haardvuur tijdens de winter of een vuurkorf in de tuin. Maar welke houtsoort kies je nu het best daarvoor? Niet alles is geschikt en de ene houtsoort zal sneller opbranden dan de andere. Een overzicht.
Ga met de nieuwe Dobbit zowel buiten als binnen aan de slag. In dit nummer plaatsen we een terrasoverkapping, een douche en een binnendeur. Verder focussen we op ecologie met gebruik zonne-energie en de warmtepomp.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.