Online magazines

21 november 2020 Bouwen vol vertrouwen

hoe je trap renoveren
Een trap is de ruggengraat van je woning. Toch wordt, bij renovatie- of opfrissings­werkzaamheden, slechts zelden voldoende aandacht gegeven aan de trap. Met dit online magazine brengen we daar verandering in!

BRICO Tip van de week: verleng je waterpas
Is de trap in je woning aan wat opfrissing toe? Dan kan je dat op verschillende manieren aanpakken. We zetten de mogelijkheden voor jou op een rijtje en geven daarnaast mee waarop je moet letten bij het kiezen van een nieuwe trap.
Wil je een klassevolle of vrolijke toets in je badkamerinterieur? Supergezellig met de nodige dosis pit: rose gold - al dan niet gecombineerd met goud - is dé kleurtrend van het moment voor je badkamer.
Elektriciteit, water, verwarming ... Het zijn noodzakelijke kosten die we hebben om te kunnen functioneren in onze woning. Je kan echter veel simpele dingen doen om die kosten tot een minimum te beperken. We geven een resem tips mee.
WD-40 Multi-Use Product is een alombekend begrip. Het beschermt metaal tegen roest, maakt vastzittende onderdelen los, verdringt vocht en smeert nagenoeg alles. De nieuwe Flexible-uitvoering maakt dat alles nog een stuk makkelijker!
Met wat basismateriaal kan je jezelf al heel wat vooruithelpen, maar soms speel je het pas klaar met heavy-duty-gereedschap. Wil je aan de slag met de haakse slijper of het lasapparaat? Weet dan vooral wat je doet! Lees hier hoe je de klus aanpakt!
Voor je schildert, moeten je muren en/of plafond afgewerkt zijn. Daarvoor moet alles uitgevlakt worden. Tegenwoordig gaat schilderen vaak gepaard met vliesbehang. Bekijk hier hoe je het doet.
Nog op zoek naar inspiratie voor de inrichting van je woning, je werkatelier of je tuin? Of wil je gewoon iets leuks maken voor je kinderen? Realiseer originele en eigentijdse klusprojecten met de Dobbit bouwplannen.
STELLING VAN DE WEEK:
Wanneer je een haard kiest, is de brandstof uiteraard het belangrijkst. De keuze valt dan op hout of gas. Welke brandstof geniet jouw voorkeur?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.