Online magazines

03 april 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
hoe je elektriciteit leggen
Ben je van plan om elektrische leidingen in te werken in je woning, of je tuin van elektriciteit te voorzien? Dan kies je niet zomaar gelijk welke kabel. In dit online magazine geven we een handig overzicht van de verschillende types.

BRICO Tip van de week: gaten boren met een vlinderboor
 
Je gebruikt niet gelijk welke elektriciteitskabel je te pakken krijgt. Elk type kabel is geschikt voor een specifieke toepassing. We lichten even de meest courante types toe en geven een woordje uitleg over de kleurcodes van de draden.
We verzamelden 11 wat-je-altijd-wilde-weten vragen over laminaat en de plaatsing ervan, en legden ze voor aan een ervaren plaatser en lesgever. Bekijk de video’s voor technische kennis en een volledig, eerlijk antwoord.
Hoe zien jouw binnendeuren eruit? Wanneer heb jij laatst je binnendeuren gerenoveerd? Vervolledig 5 vragen en WIN een schroevendraaier of pannenset met een waarde tot € 100! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van je tijd!
We kopen allemaal geschaafd hout, maar het kan al eens gebeuren dat je een blokschaaf een werkstuk moet bijwerken. We overlopen in dit artikel hoe je deze hanteert en bijslijpt, zodat je steeds het beste resultaat bekomt bij je projecten.
Kale plekken of veel mos in het gazon? Na aanhoudende droogte of barre wintermaanden kan het zijn dat je gazon her en der beschadigd is. Om die weer in topvorm te krijgen, is een halfjaarlijkse onderhoudsbeurt aangewezen.
Het sorteren van afval is een voorwaarde om te kunnen recycleren en zo het milieu te ontlasten. Daarom geven we tips over het beperken, sorteren en zelfs hergebruiken van afval.
Digitale toegang tot 800 Dobbit video's en 2.000 Dobbit bouwinstructies is een onmisbare basis om te bouwen en verbouwen. Met deze kennis op zak bespaar je duizenden euro's.
STELLING VAN DE WEEK
Het gras afrijden … Voor velen onder ons klinkt het nog altijd als een klus in de oren, eerder dan een moment waarnaar je reikhalzend uitkijkt. Dan kies je het best een grasmaaier die gemakkelijk te hanteren is. Welk type grasmaaier heb jij?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.