Online magazines

8 september 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
daarom kies je voor dakplaten

Een nieuw dak voor je tuinhuis, een stijlvolle afwerking voor je carport of een snel, eenvoudig en scherp geprijsd daksysteem voor eender welk klusproject? Op dakplaten.be bestel je met enkele klikken stevig plaatwerk, in kleur en uitvoering naar wens. Van klassieke golfplaten over strakke vlakke of gekartelde uitvoering tot dakpanplaten: wat de stijl van je project ook is, je vindt de perfecte match op dakplaten.be.

Beginnen je vingers te jeuken om aan het klussen te slaan? Binnen 5 werkdagen leveren we je bestelling aan huis, zodat jij meteen aan de slag kan. Met een helder antwoord op de veelgestelde vragen, inspirerende realisaties en heldere instructievideo’s zetten we je meteen goed op weg voor je eigen klusavontuur.

Leer hoe je een pro wordt in het monteren van dakplaten.

Krijg 10% korting op je dakplaten met de code 'DOBBIT1'! Een nieuw dak leggen was nog nooit zo simpel en goedkoop!
Een nieuw dak nodig voor je tuinhuis, garage, carport of loods? Een stalen dak is de ideale keuze: dakplaten zijn niet alleen budgetvriendelijk. Ze zijn ook duurzaam, sterk, onderhoudsvriendelijk en vooral… heel eenvoudig te monteren. Met deze tien stappen is de klus zo geklaard.
Wist je dat je best geen slijpschijf gebruikt bij het versnijden van een een stalen dakplaat? Kom nog veel meer te weten over het plaatsen van dakplaten, en lees verder.
Een groot deel van het asbest in Vlaanderen ligt nog op de daken. En dat kan je gemakkelijk zelf vervangen, als je de nodige voorzorgen neemt. We tonen hoe je snel en veilig je asbestdak vervangt.  Dan zijn metalen dakplaten een goede optie. We tonen hoe je die plaatst.
Ga naar onze site en geniet van 10% korting dankzij de code "DOBBIT1". Vul de code in op de webshop én betaal 10% minder op je aankoop!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.