Online magazines

19 juni 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
dakbedekking voor een hellend dak
Op een hellend dak zal je het vaakst dakpannen zien liggen. In deze nieuwsbrief overlopen we welke soorten dakpannen er allemaal mogelijk zijn voor een hellende dakbedekking. Ook zijn er daarnaast nog andere interessante opties.
Op een hellend dak zal je het vaakst dakpannen zien liggen. Hier overlopen we welke soorten dakpannen er allemaal mogelijk zijn voor een hellende dakbedekking. Ook zijn er daarnaast nog andere interessante opties.
Een dak beschermt je woning tegen weer en wind, het is dus belangrijk dat die in onberispelijke staat is. Zit je met een nieuwbouw in het verschiet, of sta je aan de vooravond van een flinke dakrenovatie? Dobbit helpt je in dit nummer op weg.
Als je voor EPDM kiest als dakbedekking heb je een duurzaam, robuust en waterdicht materiaal. Bovendien kan je zelf instaan voor de plaatsing. Lees hier waarom dit een interessante optie is.
Stap over op een toekomstgerichte verwarmingsoplossing die comfort en duurzaamheid combineert. Van warmtepompen tot hybride systemen, ontdek wat bij jou past.
Ben je van plan om een oprit te plaatsen aan je woning? Of wil je je oude oprit vernieuwen? Lees hier hoe je dat zelf voor je rekening kan nemen, met aandacht voor de waterhuishouding rond je woning.
BRICO TIP VAN DE WEEK
Een spiegel vastlijmen in de badkamer houdt weinig in, maar er is één cruciaal detail dat je niet mag vergeten. Bekijk het in deze tip.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.