Online magazines

22 juni 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
waarom kiezen voor een laadpaal?
Wie een elektrische wagen of een plug-inhybride heeft, kan die opladen aan een publiek laadpunt. Het is echter makkelijker om thuis een laadstation te voorzien. In deze nieuwsbrief overlopen we de mogelijkheden.
Heb je een elektrische wagen of een plug-inhybride? Dan is een laadpaal laten installeren bij je thuis een logische stap. We overlopen in dit artikel wat daar zoal bij komt kijken. En wat is er mogelijk met het klassieke stopcontact?
Ontdek het Dobbit-boek over de kenmerken en toepassingen van de 48 belangrijkste houtsoorten, onmisbaar voor elke bouwer en verbouwer! Gratis bij Dobbit jaarabonnement.
Reeds abonnee?
Bestel het boek extra voordelig.
Doe-het-zelf, doe een beetje of doe helemaal niets. Raamwinkel biedt iedereen, van zelfbouwers tot comfortzoekers, alle ondersteuning voor een perfect bouwtraject. Kies uit een menukaart van diensten: opmeting, plaatsing, uitbreken, afwerking, ...
Deze slaapkamer krijgt een make-over. De wat steriele look wordt leven ingeblazen, dankzij verschillende texturen. Als eerste stap brengen we wandpanelen aan met een lattenstructuur. Bekijk hoe je dit zelf kan doen.
Als je de voorkeur geeft aan een natuurlijke uitstraling van een omheining, dan zijn haagplanten een goede keuze. We bespreken enkele vaak voorkomende haagsoorten en hoe je ze kunt onderhouden.
BRICO TIP VAN DE WEEK
Tape kan een nuttige toevoeging zijn voor de nauwkeurigheid van je zaagwerk. Ontdek waarom in deze tip!
STELLING VAN DE WEEK
Tegenwoordig vind je op elk elektrisch toestel het Europese enegielabel terug, deze geeft aan hoe zuinig een toestel is aan de hand van een letteraanduiding die loopt van A tot G. Is dit iets waar jij op let bij de aankoop van nieuwe toestellen?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.