Online magazines

10 juli 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken

Vijveronderhoud, dat komt hoofdzakelijk neer op het voorkomen van algengroei of het verwijderen van algen. We geven mee wat de belangrijke speerpunten zijn daarbij, en hoe je verder je vijver in topvorm houdt.

Digitale toegang tot 800 Dobbit-video's en 2.000 Dobbit-bouwinstructies is een onmisbare basis om te bouwen en verbouwen. Met deze kennis op zak bespaar je duizenden euro's! Krijg nu 20% korting bij een Dobbit-abonnement.
Leidingwater is nu eenmaal steeds kostbaarder. Dus moeten we er zuinig mee omspringen. Toch hoeft dat niet met ingrijpende maatregelen gepaard te gaan. Hier vind je een opsomming van kleine ingrepen die je doen besparen op je waterverbruik.
In ons werkatelier komt een uitgietbak. Wat op zich een kleine job lijkt, wordt een heel project: we moeten tegelen, gipskarton plaatsen en we maken zelfs nog bijpassende werktrolleys. Het plaatsen van de uitgietbak zelf is niet zo'n groot werk.
Eens de hitte zijn intrede doet in huis, moet je die weer zien buiten te krijgen. Daar bestaan gelukkig allerhande methodes voor, alsook om de hitte eerst en vooral een stapje voor te zijn. Daarnaast is hittewering in de tuin ook een must.
BRICO TIP VAN DE WEEK
Ga je met houtlijm aan de slag? Met deze tips ben je zeker van een goede en propere lijmverbinding.
STELLING VAN DE WEEK
Werkkledij is niet alleen sterker en veiliger om in te klussen, maar ook praktischer dan om het even welke vrijetijdskledij. Klus jij in aangepaste kledij?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.