Online magazines

20 juli 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
hoe onderhoud je een garagepoort?
In menig gevel zit een garagepoort verwerkt. Het is belangrijk dat je die goed onderhoudt. Als het niet is voor het algemene uitzicht van je gevel, dan wel voor de veiligheid van wat je in je garage opbergt en, uiteraard, de werking van de poort zelf. Lees in deze nieuwsbrief hoe je het aanpakt.
Een garagepoort moet goed kunnen marcheren, maar moet er ook goed blijven uitzien! We geven enkele algemene pointers mee voor het onderhoud van je garagepoort, en per gangbare materiaalsoort ook enkele belangrijkste aandachtspunten.
Krijg 8 weken digitale toegang tot 2.000 Dobbit bouwinstructies en 800 instructievideo's voor maar 8 euro. Profiteer nu van het Dobbit kennismakingsaanbod! Stopt vanzelf.
Heb jij jouw tuinplannen uitgesteld door het kwakkelweer? Sla dan nu jouw slag en profiteer van hoge kortingen op jouw nieuwe tuinafsluiting, terras of pergola! De kortingsactie is exclusief voor doe-het-zelvers en is geldig t.e.m. 02/08, zolang de voorraad strekt.
In ons werkatelier komt een uitgietbak. Wat op zich een kleine job lijkt, wordt een heel project: we moeten tegelen, gipskarton plaatsen en we maken zelfs nog bijpassende werktrolleys. Het slotstuk van deze reeks is het maken van de trolleys.
Een sokkel is zo'n meubelstuk dat je misschien niet snel zal aanschaffen, maar eens je het hebt ontdek je snel alle mogelijkheden. We maken er eentje met een restje tegels.
Spelletjesavond gepland op het terras, in de mancave of gewoon in de living? Dan mag een dartsbord beslist niet ontbreken! Om ervoor te zorgen dat het spel zonder brokken verloopt, kan je een omkasting maken voor het dartsbord. Download het bouwplan en doe het zelf!

BRICO TIP VAN DE WEEK

Met deuvels heb je een sterke, betrouwbare houtverbinding. Bekijk hoe je zo'n verbinding makkelijk kan maken.

STELLING VAN DE WEEK
Metselen is niet zomaar wat stenen op mekaar leggen. Er komt veel voorbereiding aan te pas. Durf jij het aan om zelf metselwerken uit te voeren?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.