Online magazines

07 maart 2020 Bouwen vol vertrouwen

Zonder funderingen geen stabiele constructie. We overlopen welke mogelijkheden er zijn en geven mee hoe er beslist wordt welk type fundering er gebruikt wordt. Lees ook hoe je zelf strookfunderingen en een betonplaat kan gieten.
Lees het volledige artikel
Met een terrasoverkapping kan je langer genieten van je terras. Een goede overkapping maken, is spek voor de bek van de schrijnwerker, de plaatsing is echter iets dat je gerust zelf kan doen, zeker als alles in een bouwpakket wordt geleverd.
Lees het volledige artikel
Een koelkast lijkt iets eenvoudigs waar weinig mis mee kan gaan. We geven enkele tips mee om er het maximum uit te halen, en tonen welke mogelijkheden er zijn als je je oude koelkast wil vervangen door een nieuwe.
Lees het volledige artikel
Er is geen vloer die een natuurlijkere uitstraling heeft zoals parket. Het straalt luxe uit, is duurzaam en is tijdloos. De installatie van een zwevend parket kan je gemakkelijk zelf doen. Hoe? Dat tonen we je in deze video.
Bekijk de video
De lente komt eraan en het wordt stilaan weer tijd om te tuinieren. In dit artikel overlopen we al het nodige basisgereedschap, en geven we mee hoe je je tools een onderhoudsbeurt kan geven, wat waarschijnlijk nodig is na de wintermaanden.
Lees het volledige artikel
Dobbit zoekt een duo dat in ons demohuis alle zelfbouwtechnieken leert en demonstreert. Daarnaast krijg je ook een waardebon van € 5.000 voor de badkamer van je dromen. Is dit iets voor jou? Schrijf je dan nu in!
Schrijf je nu in
Wil je je tuin of je werkplaats inrichten? Of misschien wil je je kinderen verrassen met uniek speelgoed? Dan kan je op onze nieuwe website nog steeds terecht voor de handigste bouwplannen, apart of in een handig pakket.
Ontdek onze bouwplannen
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.