Online magazines

14 maart 2020 Bouwen vol vertrouwen

Ook Dobbit was weer aanwezig op de grootste bouw- en verbouwbeurs van het land om de nieuwste bouwtrends en producten te ontdekken. We selecteerden de interessantste blikvangers die er te spotten waren voor jou.
Een garage biedt in eerste instantie plaats voor een wagen. Je kan er echter veel meer mee dan dat. We overlopen hoe je de basiselementen van je garage kan optimaliseren én hoe je die ruimte kan inrichten voor andere zaken.
Technische klussen voor de boeg? Dan niet zonder het juiste materiaal! Maak het je gemakkelijk en bestel bij Solyd, de grootste online technische bouwmarkt van België met alle A-merken aan sterke prijzen.
Nauwkeurig meten en aftekenen is bij elk project onontbeerlijk. Tijd om eens te overlopen welk gereedschap je daarvoor allemaal in je toolbox moet hebben. We geven je ook tips voor het meten en tekenen bij moeilijkere situaties.
Dat technische sprays uiterst handig zijn hoeven we niet meer te vertellen. Maar hoe goed ken je ze? Test je kennis en win één van onze 10 spraysets (ter waarde van € 100). Deze survey neemt slechts 2 minuten van je tijd in beslag!
Bepaalde infraroodstralen zijn goed voor je gezondheid omwille van verschillende redenen. Je hoeft daarvoor niet per se naar de wellness; tegenwoordig kan dat ook thuis. Hoe? Je leest er hier meer over.
Een slot blijft, van de voordeur tot de toiletdeur, de beste bescherming tegen indringers. Belangrijk dat die goed functioneert dus. Maar waarop moet je precies letten? En hoe onderhoud je die het best? Dit dossier ontsluit de geheimen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.