Online magazines

04 april 2020 Bouwen vol vertrouwen

Regenwaterrecuperatie van a tot z
Door regenwater te hergebruiken kan je jaarlijks heel wat besparen op je waterfactuur. Voor nieuwbouw en renovaties is het immers verplicht. In dit online magazine tonen we wat dit allemaal inhoudt.

BRICO Tip van de week: ergonomisch tapen op een vloer
Met regenwaterrecuperatie bespaar je duizenden liters leidingwater per jaar. Alle puzzelstukjes moeten echter passen. Lees hier wat zo'n installatie nodig heeft, en hoe je dat aanvult met een regenton.
Een dak krijgt heel wat te verduren, dus moet je het van tijd herstellen of vervangen. Lees hier meer over enkele interessante dakbedekkingen, afwerkingsmogelijkheden en manieren om je dak te herstellen.
Een moderne carport biedt een praktische en goedkope oplossing voor je woning. Lees hier uit welke materialen je kan kiezen, hoe je er zelf een kan plaatsen, en in welke gevallen je een vergunning nodig hebt.
Groene aanslag op betonnen terrastegels is in de winterperiode niet te vermijden. Maar beton mag je niet zomaar met om het even welk product reinigen... We tonen hoe je dit het beste aanpakt zonder het beton te beschadigen.
Is het tijd voor een nieuwe grasmaaier? Dan kan je kiezen tussen 6 soorten. We zetten ze voor jou op een rijtje met hun specifieke kenmerken. Verder geven we ook nog enkele handige maai- en onderhoudstips mee.
Je zoekt een manier om productief aan de slag te gaan tijdens deze coronadagen? Richt zelf je atelier, tuin of speelkamer in met een van onze bouwplanpakketten. Bestel een pakket naar keuze en bespaar 50%.
STELLING VAN DE WEEK

De robotmaaier heeft al heel wat Belgische tuinen veroverd en is nog steeds aan een stevige opmars bezig. Ben jij van plan om je huidige grasmaaier te vervangen door een robot, of ga je toch voor een ander type toestel?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.