Online magazines

02 mei 2020 Bouwen vol vertrouwen

WAT JE MOET WETEN OVER ZONNE-ENERGIE
Het valt niet te ontkennen dat zonne-energie een van de voornaamste alternatieve energiebronnen is. Lees in dit online magazine waarop ze voor zowel elektriciteit als sanitair warm water zeer waardevol en besparend kunnen zijn. 

BRICO Tip van de week: praktisch lijmen met zout
Zowel voor elektriciteit als voor warm water is zonne-energie een dankbare energiebron. We leggen uit waarom, en beantwoorden veelgestelde vragen over o.a. het onderhoud van de panelen, het prosumententarief en de digitale teller.
Ieder huis heeft wel ergens een barst in de muur of een schroefgat dat niet is weggewerkt. Nochtans houdt het wegwerken daarvan niet veel in. Wel moet je de juiste producten gebruiken. We geven een overzicht per materiaalsoort.
Ook bij huisbezitters zijn groendaken tegenwoordig populair. Een groendak kent immers vele voordelen. In dit artikel tonen we wat je nodig hebt om er een aan te leggen, welke types er zijn en hoe je zelf een groendak plaatst van a tot z.
Een tv die netjes ophangt als een kader aan de muur, het is een ideaal dat vaak wordt verstoord door lelijke kabels. Die kan je wegwerken in de muur, maar wat doe je als je geen zin hebt om opnieuw te pleisteren? Dit tv-meubel brengt de oplossing.
Een tuinhuis is in elke tuin een nuttige toevoeging. Je kan die op maat maken of in (zelfbouw)paketten aankopen. Maar welk materiaal kies je? En wat met een oud tuinhuis dat enkel wat opfrissing nodig heeft? We helpen je op weg in dit artikel.
Breng de lockdown door op een zinvolle manier en maak werk van de klussen, bouwprojecten en tuinwerken die al langer op je lijstje stonden. Neem je project op, stuur het in en wie weet kom je binnenkort op Dobbit TV.
STELLING VAN DE WEEK

Doe-het-zelfzaken (en tuincentra) waren bij de eersten in de rij die mochten heropenen tijdens de lockdownperiode. Een opluchting voor menig klusser. Heb jij al je doe-het-zelfzaak bezocht sinds de heropening?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.