Online magazines

13 juni 2020 Bouwen vol vertrouwen

Hoe je zonwering en rolluiken kiezen
Voor een aangename binnentemperatuur tijdens de zomermaanden is een degelijke zonwering aan je ramen en deuren onontbeerlijk. In dit online magazine overlopen we de verschillende mogelijkheden.

BRICO Tip van de week: kitten zonder smeerboel
Met naakte ramen kan het binnen flink warm worden. Het juiste glas kan al veel helpen, maar dat is niet alles. Een goede zonwering biedt meer privacy, en je regelt in welke mate er licht binnenkomt. We overlopen de mogelijkheden.
Wil je je gazon maaien zonder te moeten denken aan een snoer of zonder te moeten bijtanken? Dan is een accugrasmaaier dé oplossing! Maak kans op je eigen exemplaar en vul deze vragenlijst in. Het neemt slechts 2 minuten in beslag!
Geen vloerbedekking zonder een degelijke dekvloer als basis. Daarvoor wordt meestal een chape gebruikt. In dit artikel overlopen we welke soorten chape er zijn, wat er allemaal bij chapewerken komt kijken, en hoe je het zelf kan doen.
Daar waar airconditioning vroeger nog als luxeproduct werd gezien, is het vandaag vrij vanzelfsprekend geworden om je woning te koelen. Maar waarom is het nodig en welk systeem kies je? Lees er meer over in dit artikel.
Ga je hout schilderen, behandelen, of wil je gewoon een mooi, vlak resultaat bekomen? Dan moet je schuren, met de hand of machinaal. We lichten de mogelijkheden toe en geven mee waarop je moet letten bij de keuze van een schuurmachine.
Ga met de nieuwe Dobbit zowel buiten als binnen aan de slag. In dit nummer plaatsen we een terrasoverkapping, een douche en een binnendeur. Verder focussen we op ecologie met gebruik zonne-energie en de warmtepomp.
STELLING VAN DE WEEK:
Met zonnepanelen wek je zelf stroom op. Met een thuisbatterij kan je die stroom opslaan om later te gebuiken. Daar zit voorlopig echter nog een stevig prijskaartje aan verbonden. Vormt de tandem zonnepanelen - thuisbatterij voor jou een interessante combinatie?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.