Online magazines

20 juni 2020 Bouwen vol vertrouwen

Maak je woning inbraakveilig
Dieven viseren huizen waar ze makkelijk binnengeraken. In dit online magazine geven we mee hoe je het ze moeilijk - om maar niet te zeggen: onmogelijk - kan maken.

BRICO Tip van de week: hoe je verfkwast bewaren
Inbraken komen het hele jaar door door vaak voor. Weet je dat dieven huizen uitkiezen waar ze zo weinig mogelijk werk aan hebben, dan besef je ook dat kleine ingrepen de veiligheid van je woning kunnen verhogen. We overlopen ze hier.
Isoleren, dat is investeren in je woning. Je bespaart tot 30% op jouw energiekosten en ervaart een superieur wooncomfort: aangenaam koel in de zomer, comfortabel warm in de winter. Profiteer van onze zomeractie en geniet tot 10% korting op jouw offerte!
Heb je een kamer in huis waarmee je niet weet wat doen? We tonen hoe je er een luxeruimte van kan maken met een hotellook – of pas die look toe in je eigen slaapmaker. Of maak er een multifunctionele ruimte van met een opklapbed.
Welk materiaal je kiest voor een terras hangt af van persoonlijke voorkeur, maar ook van de tijd die je wil investeren in onderhoud. We bekijken per materiaalsoort de voor- en nadelen, en we overlopen de plaatsingswijze en het onderhoud.
Je wil een stenen terras, maar welke verharding is nu precies de beste keuze? Kies je voor natuursteen, keramiek of beton? Ga je voor tegels of klinkers? Moeilijke vragen, maar in dit artikel helpen we je zoeken naar de juiste antwoorden.
Nog op zoek naar inspiratie voor de inrichting van je woning, je werkatelier of je tuin? Of wil je gewoon iets leuks maken voor je kinderen? Realiseer originele en eigentijdse klusprojecten met de Dobbit bouwplannen.
STELLING VAN DE WEEK:
Heb je een terras, dan ga je meteen ook voor een overkapping. Je wil immers niet dat het te snel té warm wordt of dat je meteen naar binnen moet vluchten wanneer het weer omslaat. Heb of wil jij een terrasoverkapping?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.