Online magazines

9 oktober 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

aansluiten op een warmtenet
Warmtenetten worden in steeds meer steden en gemeenten geïnstalleerd, als oplossing om op een collectieve manier woningen van duurzame verwarming te voorzien. Lees er meer over in deze nieuwsbrief.
Als je bouwt of verbouwt ben je gebonden aan een verplicht aandeel aan hernieuwbare energie. Dan kan een aansluiting van je woning op een warmtenet een goede oplossing bieden. Maar wat is dat precies? En waarom zou je je erop aansluiten?
Heb je het voorbije jaar een nummer van Dobbit Magazine gemist? Raadpleeg hier het volledige overzicht en bestel één of meerdere nummers snel en eenvoudig na.
Een klok van dertien in een dozijn? Liever niet! We ontwerrpen zelf een klok. En die mag er van ons best stoer uitzien.
Is het kleinste kamertje toe aan een opfrisbeurt? Wij tonen hoe je een oude toiletruimte kan omtoveren tot een aangenaam gastentoilet. We vernieuwen het toilet zelf, maar pakken ook de wanden van de ruimte aan en voorzien enkele onmisbare accessoires.
Na verloop van tijd kunnen er kleine en grote mankementen optreden aan je ramen. Met een jaarlijkse inspectie kan je de meeste problemen wel voorkomen, maar ze zijn niet altijd direct op te lossen. We sommen enkele vaak voorkomende problemen op, en geven aan hoe je ze (al dan niet zelf) kunt oplossen.
BRICO TIP VAN DE WEEK
Als je de randen van een te verven oppervlak hebt afgeplakt met tape, wil je niet dat er daar verf onder terechtkomt tijdens het schilderen. Bekijk hier hoe je verf onder je tape vermijdt.
STELLING VAN DE WEEK
Dakisolatie is een van de beste manieren om te besparen op je verwarmingskosten. Wie zijn zolder niet gebruikt als woonruimte, kan in plaats van dakisolatie ook kiezen voor zoldervloerisolatie. Het is veelal goedkoper én je zal zo minder volume verwarmen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.