Online magazines

19 oktober 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

schilderwerk goed voorbereiden
Schilderen begint altijd met een schone, gladde ondergrond, maar dat is niet altijd vanzelfsprekend. In deze nieuwsbrief geven we een checklist met alle stappen die je moet volgen.
Schilderen betekent altijd: vertrekken van een propere, egale ondergrond, en dat is lang niet altijd het geval. We geven een checklist van alle stappen die je moet doorlopen.
Winactie: neem deel aan de wedstrijd en maak kan op één van de 3 Kärcher stoomreinigers SC 3 t.w.v. €259! De winactie loopt t.e.m zondag 20 oktober. Grijp snel je kans!
Met deze handige accu-ledspot kun je overal aan de slag! Deze kwalitatieve ledspot kan je overal vastklemmen en zo op praktisch alle werkplaatsen gebruiken! Krijg NU deze accu-ledspot gratis bij een Dobbit-abonnement.
Binnen het segment van de gekende synthetische verven wordt al gestreefd naar een zo klein mogelijke ecologische impact, maar de overtreffende trap, die is gereserveerd voor de natuurverven. Maar wat is een natuurverf? En hoe pas je die toe?
Vier robotmaaiers zonder perimeterdraad werden aan een aantal tests onderworpen, vooral om na te gaan hoe je ze installeert, hoe vlot ze maaien en hoe ze omgaan met obstakels. Ontdek hier de resultaten en vergelijk zelf de toestellen.
BRICO TIP VAN DE WEEK
Wanneer je hebt afgeplakt voor je schilderwerken, wil je natuurlijk voorkomen dat er verf onder je tape terechtkomt. Daar bestaat een simpele tip voor.
STELLING VAN DE WEEK
Met een ventilatiesysteem zorg je op een gecontroleerde manier voor de aanvoer van versel lucht en afvoer van vervuilde lucht in je woning. Zo'n systeem installeren is een hele klus, maar met een zelfbouwpakket kan je die plaatsing tegenwoordig zelf.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.