Online magazines

12 oktober 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

15 bespaartips voor je verwarming
Woningverwarming is doorgaans de grootste slokop van je energiefactuur. Het is deze winter dus bijzonder belangrijk om daar wat te kunnen besparen. We geven je enkele tips en tricks in deze nieuwsbrief.
Woningverwarming is doorgaans de grootste slokop van je energiefactuur. Het is dus belangrijk om daar wat te kunnen besparen. Natuurlijk kan je je woning volledig gaan isoleren en een warmtepomp laten steken, maar voor wie het budget niet heeft zijn er verschillende minder ingrijpende oplossingen.
Eenvoudig en hygiënisch: reinigen met stoom is de makkelijkste en meest hygienische manier van reinigen en daardoor het ideale alternatief voor traditioneel schoonmaken. In dit artikel ontdek je de 7 voordelen van stoomreiniging.
Meten is weten en om die reden heeft het Dobbit-team 5 kwalitatieve meettoestellen geselecteerd. Abonneer je nu op Dobbit en combineer met jouw favoriete Futech meettool naar keuze. Precies meten is de garantie voor een perfect resultaat!
Steeds meer mensen kiezen voor een vals plafond. Met een spanplafond is een strakke, flexibele en snelle plaatsing van het vals plafond gegarandeerd. Het is een esthetische, duurzame en vooral ook een gemakkelijke manier om een nieuwbouwproject of een renovatie af te werken.
Op BuildUp worden architecten, aannemers en projectontwikkelaars ieder jaar uitvoerig geïnformeerd over een hot topic uit de bouwsector. de bouwschil vormde deze keer het hoofdthema: voor welke uitdagingen staan we met oog op keuze van gevelbekleding, renovatie en isolatie?
Wie vloert, moet vaak eerst chape leggen. Zit je met een renovatie of een nieuwbouw? Dat zal ten eerste al de keuze van je chape beïnvloeden. Ook de droogtijd en de vloerafwerking spelen een rol. Wat nog? Je leest het hier.
BRICO TIP VAN DE WEEK
Om de hoogte van terrastegels of boordstenen aan te geven, span je een metserskoord strak rond betonijzers. Maar hoe doe je dat zonder knopen te moeten maken?
STELLING VAN DE WEEK
Wie voor vloerverwarming kiest, haalt comfort in huis. De warmte is verspreid over de hele vloer, waardoor er geen koude vlakken zijn én de temperatuur is overal gelijk. Heb of wil jij vloerverwarming in huis?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.