Online magazines

16 oktober 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe isoleer je je dak of zoldervloer?
Een dak isoleren kan zowel langs binnen als langs buiten. Wanneer dat langs buiten wordt geïsoleerd, spreek je van een warm dak. Vandaag de dag is dat de norm. Isoleer je een dak langs binnen op de dakconstructie, dan spreken we van een koud dak. We overlopen in deze nieuwsbrief de isolatiemethoden voor hellende en platte daken.
Een dak kan zowel van binnen als van buiten worden geïsoleerd. Bij isolatie aan de buitenkant spreken we van een warm dak. Wanneer je het dak aan de binnenkant van de dakconstructie isoleert, wordt dit een koud dak genoemd. We bespreken hier de verschillende technieken voor zowel hellende als platte daken.
Wie bouwt of renoveert, doet dat met oog op de toekomst. Daarin staan duurzaamheid en energiezuinigheid centraal, zeker als het gaat om de woningtechnieken. We helpen je in deze Dobbit op weg.
Wil je een hangtoilet installeren om ruimte te besparen op de vloer en tegen de muur? Deze tutorial is iets voor jou!
Wanneer je oude ramen en deuren vervangt door nieuwe exemplaren, gaan de nieuwe sowieso beter isoleren. De naden tussen het schrijnwerk en de muur vormen echter een koudebrug. Die kan je makkelijk zelf dichten. Hoe je dat aanpakt, lees je hier.
Analoge elektriciteits-, water- en gasmeters worden vervangen door nieuwe, digitale tellers. Als gebruiker heb je daar weinig aan te zeggen, maar het opent wel enkele interessante mogelijkheden naar energiebeheer toe. We vertellen je er hier meer over.
BRICO TIP VAN DE WEEK
Om de hoogte van terrastegels of boordstenen aan te geven, span je een metserskoord strak rond betonijzers. Maar hoe doe je dat zonder knopen te moeten maken?
STELLING VAN DE WEEK
Wie voor vloerverwarming kiest, haalt comfort in huis. De warmte is verspreid over de hele vloer, waardoor er geen koude vlakken zijn én de temperatuur is overal gelijk. Heb of wil jij vloerverwarming in huis?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.