Online magazines

9 maart 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Zo voorkom je wateroverlast
We hebben vaker te maken met langere periodes van regenval. Om lekken in huis en een zompige tuin te voorkomen, kan je je woning daartegen wapenen. We geven je in deze nieuwsbrief enkele concrete tips.

BRICO Tip van de week: zo werk je met snelgips
Om lekken in huis en een zompige tuin te voorkomen, kan je je woning daartegen wapenen. Dat houdt drie dingen in: regenwater efficiënt opvangen, opslaan en gecontroleerd vrijgeven aan de bodem. We geven enkele concrete tips.
Ontdek het Dobbit-boek over de kenmerken en toepassingen van de 48 belangrijkste houtsoorten, onmisbaar voor elke bouwer en verbouwer! Gratis bij Dobbit jaarabonnement.
Reeds abonnee?
Bestel het boek extra voordelig.
Goed omgaan met energie begint met goede isolatie. En daarom is spuitschuimisolatie een waardevolle en slimme investering voor jouw huis. Een investering waarvoor je zelfs subsidie kunt krijgen.
We bezoeken opnieuw het atelier van houtdraaier Nicolas. Hij toont ons een werkje met epoxy.
Een strakke tuin met weinig onderhoud. Dat is het lang leven. Al rest dan nog weinig biotoop voor inheemse fauna en flora. Door het maken van wat nestgelegenheid en natuurlijke plekjes kan je alsnog wat meer vogels aantrekken.
Water verwarmen verbruikt redelijk wat energie – al is dat natuurlijk ook afhankelijk van welk systeem je gebruikt. In dit artikel overlopen we verschillende mogelijkheden voor de voorziening van sanitair warm water en wegen we hun voor- en nadelen tegen elkaar op.
STELLING VAN DE WEEK
Fabrikanten van elektrische gereedschappen zetten steeds meer in op batterij. Grasmaaiers vormen geen uitzondering. Heb of wil jij een maaier op accu?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.