Online magazines

13 maart 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Hoe onderhoud je je badkamer?
Het onderhoud van een badkamer, dat slaat vooral op het vermijden van een te hoge vochtigheidsgraad. In deze nieuwsbrief geven we enkele tips.

BRICO Tip van de week: zo werk je met snelgips

De badkamer hoort een oase van rust en welbehagen te zijn, maar vochtproblemen zoals schimmel kunnen die rust behoorlijk verstoren. Bovendien veroorzaken ze de vroegtijdige ondergang van je badkamer. Lees hier hoe je dat voorkomt.
Bespaar op jouw energiefactuur door je woning zelf energiezuinig en zelfvoorzienend te maken. Dit Dobbit-magazinepakket helpt je alvast op weg.
In deze minireeks volgen we de leerlingen van het VTI in Veurne. Ze maken een oldtimer in hout, met een metalen onderstel. Vandaag zien we hoe ze verder werken aan het houten frame. Er wordt extra aandacht besteed aan de voorzijde uit hout.
Regenwaterinfiltratie houdt in dat je regenwater afvoert en terug afgeeft aan de bodem, om zo wateroverlast een halt toe te roepen en je steentje bij te dragen aan de grondwaterreserves. Daar bestaan verschillende oplossingen voor.
STELLING VAN DE WEEK
Fabrikanten van elektrische gereedschappen zetten steeds meer in op batterij. Grasmaaiers vormen geen uitzondering. Heb of wil jij een maaier op accu?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.